EnglishFrenchGermanRomanian

Servicii complete

Serviciile sunt concepute cu scopul de a oferi clientilor solutii la cheie, oricare ar fi domeniul de activitate sau zona de desfasurare

POP INDUSTRY are o experienta de peste 20 de ani în industrie, acumuland astfel o expertiza impresionanta in construirea si gestionarea proiectelor in functie de nevoile fiecarui client.

Echipa noastra de consultanti este specializata in a analiza solicitarile si planurile privind comenzile efectuate, dar si in a transmite recomandari optime.

Pasul 1:
Solicitarile transmise sunt transpuse in schite tehnice.

Pe aceste schite sunt pozitionate containerele, dotarile interioare si toate celelalte echipamente de care aveti nevoie pentru buna desfasurare a activitatilor.

Pasul 2:
Schita va fi trimisa catre dvs. pentru aprobare si dupa ce ne oferiti aprobarea, veti primi oferta de pret, alaturi de termeni si conditii.

Inainte de inceperea unui proiect, cea mai importanta este construirea strategiei si a planificarii conform nevoilor clientului, intr-un mod organizat, eficient si rapid.

POP INDUSTRY dispune de personal specializat si flota de transport, avand capacitatea de a oferi termene optime si respectarea acestora.

Putem asigura transport cu auto cu platforma si auto specializat pentru livrarea, relocarea containerelor individuale sau parte dintr-un ansamblu de containere.

Dispunem de macara proprie, camioane cu platforma, camioane cu platforma si remorca. Pentru documentele necesare si detaliile ofertei, va rugam sa ne contactati.

Echipa noastra este specializata in raspunde solicitarilor privind problemele tehnice intampinate in folosirea produselor. De asemenea, suntem deschisi in a va transmite recomandari privind utilizarea optima in situatiile concrete in care doriti sa folositi produsele oferite.

Echipa noastra este specializata in raspunde solicitarilor privind problemele tehnice intampinate in folosirea produselor. De asemenea, suntem deschisi in a va transmite recomandari privind utilizarea optima in situatiile concrete in care doriti sa folositi produsele oferite.

POP INDUSTRY este un partener de afaceri pentru clientii sai, avand disponibilitatea de a intelege planurile de afaceri de la caz la caz si flexibilitatea de a negocia termenele de plata in situatia comenzilor de volum ridicat, in functie de anumiti termeni si conditii.

Va invitam sa ne contactati pentru o discutie concreta privind posibilitatile disponibile.

Echipamente si mobilier personalizat

Pentru a asigura o utilitate cat mai mare, POP Industry implementeaza echipamente profesionale in functie de solicitarile clientilor; incepand cu aer conditionat, convector electric, contor electric si sisteme de iluminare, pana la rampe sau pichete PSI.

De ce P Container?

Containerele fabricate de firma noastra au la baza un proiect german, astfel de containere se executa de ani buni in Germania si alte tari ale UE datorita avantajelor pe care le ofera acest tip de container:

Productie proprie

Produsele sunt fabricate in Romania la fabrica noastra din Str. Cireasov nr. 12, Slatina (producem toata gama de containere de deseuri conform DIN 30722; DIN 30720; s.a;);

Eficienta in transport

Greutate redusa a containerului cu minim 300 kg/container ceea ce presupune o scadere a consumului de combustibil, minim 10 euro/zi x 20 de zile = 200 euro/luna

Atentie la detalii in executie

Firma noastra detine utilaje de ultima generatie – plasma, prese pentru profilare, stanta, ghilotina – toate cu comanda numerica

Rulează videoul

Prezentare video

Containerele Flat Pack si montajul acestora.